Ongelmat paljastaa nyky-yhteiskunnan tilan !

Hektor laulaa: ” Näitkö vanhan miehen, joka kärryjänsä työntää, niihin kamaa haalii, mitä muilta yli jää.  Silmissään vain menneisyyttä, sodat joihin joutui syyttä, eilisiin lehtiin, jäljet eiliset jäi.”

Niin, meillä on vanhukset, jotka hankki meille itsenäisyyden. Meidän on vuoro, kantaa heistä vastuu. He sotivat omalla hengellään ja verellään, me vain rahalla , että he saisivat turvatun vanhuuden.

Ja koko ajan kuulen heitä syyllistettävän,( koska heitä on niin paljon), Miten voimme lainkaan tällaisen hoidon järjestää.

3, säkeistö: ” Ootko nähnyt pojan, alta 12 vuoden, jossain hoipertavan joku pullo kädessään.  Pilleri tai alkoholi, missä isä, äiti oli, kun lapsi öisin heräs, märkään pimeään.”

Oletteko kuulleet, että joka 4 nuori  on mt-potilas, joka maksaa yhteiskunnalle 1,2 miljoonaa. Eikö yhtään hävetä, että tässäkin asiassa ajatellaaaan vain ja ainoastaan rahaa, eikä kysytä miksi ?

Miksi meidän nuoremme oirehtii, niin että 15 vuotiaista  Joka 6 % jää kotiin, ei kiinnosta työ, eikä jatko-opiskelu.( Armeijasta puhumattakaan.)

He pakenevat mieluummin omiin oloihinsa, syrjäytyvät ja alkavat käyttämään kaikenlaisia aineita.  Heidän on paha olla ja

HE HUUTAVAT TÄTÄ HUUTOAAN; OMALLA TAVALLAAN .

Eikö meidän pidä olla lapsistamme vastuussa? Eikö herätä kuulemaan tätä huutoa.

Nuoret ovat olleet joskus lapsia, heille olisi pitänyt laittaa turvatut rajat ja kotiintulo-ajat. Olisiko meidän syytä katsoa peiliin?

Lammilta lakkautettu sairaala.  Hämeenlinnan  Palvelukoti on myyty yksityis-yritykselle, niin ettei enää tutut omat hoitajat saa olla työssä, vaan hoitajatkin vaihdetaan ja palvelu huonontuu.

Hämeenlinnassa on tähän asti ollut erittäin hyvä terveyden-ja hammashoito. Jonot vain alkavat olla liian pitkiä, kuntaliitoksen tähden.

Kuntalaiset ovat eri-arvoisessa asemassa. Perusterveydenhoito on laitettava kuntoon ja palvelut turvattava, niin vanhuksille, sairaille, nuorille,  mt- potilaista puhumattakaan.  He kun  eivät jaksa ajatella omia etujaan, kun koko elämästä on kyse.

Nykyinen systeemi syrjäyttää nuoria. Lapsiperheille myös annettava ennaltaehkäisevää tukea, ettei  jätetä  heitä heitteille, jos tulee ongelmia.

Liian monta perhettä on tehnyt epätoivoisen teon.

Tällä hetkellä terveys on kaupan ja 3 kertaa joutuu jo vuoden aikana maksamaan terv.keskus-maksun, Onko tämä hyvinvointivaltio?

Kriisi ei ota helpottaakseen, vaan kaikki se mitä olemme rakentaneet terveyden-ja hyvinvoinnin tähden,  se kaikki puretaan nyt.

Nykyhallitus vie meitä kohti konkurssia. Kansalaiset peräänkuluuttavat vastauksia , ja  he saavat vain lupauksia.

Nämä ovat tärkeimmät vaalit, koska me äänestämme lähellämme olevista palveluista.

Emme kai halua että terveydenhoito yksityistetään ja rahalla saavat vain rikkaat palveluita. Pian meidän on otettava mallia Ameriikasta jossa vain  kalliilla vakuutuksilla ostetaan terveyspalveluja,

Köyhät ja kurjat  niitä ei saa lainkaan. He saa kuolla omiin oloihinsa.

 

Hyi häpeä suomen kansan hallitus!

Nyt on aika unesta nousta , nyt on aika äänestää. Perussuomalaisia.

Maria-Leena Lapinmies

Perussuomalainen 36

 

Kommentointi on suljettu.

css.php